Ioana Manoiu: Presa va vorbi despre rezultatele noastre, daca ele sunt bune

Indiferent de relatia pe care o are consultantul in relatii publice cu un jurnalist, ziarele nu vor mai avea spatiu pentru stirile de PR, din cauza numarului limitat de pagini editat in vremuri de criza, este de parere Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR). Asadar, agentiile de PR ar trebui sa renunte la efortul de a face follow-up dupa trimiterea unei stiri jurnalistilor, a mai spus Manoiu in cadrul unei conferinte care a avut loc ieri la PR Forum.

Pe langa faptul ca ii irita pe jurnalisti, gestul nu se mai justifica pentru ca, in cazul in care stirea vorbeste despre rezultatele unei campanii bine facute, va fi preluata fara insistentele oamenilor de PR. Ioana Manoiu a mai spus ca nici invitatiile la cafea sau telefoanele stresante date jurnalistilor nu vor mai da rezultate, pledand pentru renuntarea la aceste obiceiuri PR-istice si reinventarea domeniului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related