Peste 250 de participanti la cea de-a doua editie PR Forum

250 de profesionisti in relatii publice au participat la cea de-a doua editie a forumului dedicat relatiilor publice, care a avut loc pe data de 19 martie 2008 la hotel Crowne Plaza. Evenimentul a fost organizat de Evensys si a reunit profesionisti in PR si comunicare. PR Forum a fost sprijinit de agentii de top de PR din Romania precum DC Communication, GMP PR, Premium Communication si Image Promotion.

Prima sesiune a evenimentului a adus in prim plan comunicarea integrata, despre care Ioana Manoiu, Managing Partner, GMP PR a spus ca este noua modalitate de comunicare cu un public din ce in ce mai variat si mai pretentios, pe cand Alexandra Olaru, Director de Comunicare la Unilever a afirmat ca presupune utilizarea sinergica a oportunitatilor de comunicare, precum si o buna intelegere a ansamblului operational al companiei si coordonarea in cadrul echipei. Andrei Savu, Managing Partner Premium PR, a atras atentia asupra importantei comunicarii financiare si asupra faptului ca tot ce se intampla pe piata financiara globala ne poate afecta si pe noi, intr-un interval de timp foarte scurt si cu un impact imens.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

SectiuneRelated