Peste 250 de participanti la cea de-a doua editie PR Forum

250 de profesionisti in relatii publice au participat la cea de-a doua editie a forumului dedicat relatiilor publice, care a avut loc pe data de 19 martie 2008 la hotel Crowne Plaza. Evenimentul a fost organizat de Evensys si a reunit profesionisti in PR si comunicare. PR Forum a fost sprijinit de agentii de top de PR din Romania precum DC Communication, GMP PR, Premium Communication si Image Promotion.

Prima sesiune a evenimentului a adus in prim plan comunicarea integrata, despre care Ioana Manoiu, Managing Partner, GMP PR a spus ca este noua modalitate de comunicare cu un public din ce in ce mai variat si mai pretentios, pe cand Alexandra Olaru, Director de Comunicare la Unilever a afirmat ca presupune utilizarea sinergica a oportunitatilor de comunicare, precum si o buna intelegere a ansamblului operational al companiei si coordonarea in cadrul echipei. Andrei Savu, Managing Partner Premium PR, a atras atentia asupra importantei comunicarii financiare si asupra faptului ca tot ce se intampla pe piata financiara globala ne poate afecta si pe noi, intr-un interval de timp foarte scurt si cu un impact imens.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related