Razvan Capanescu: Noua campanie pentru Echipa Nationala nu este decat varful micut al unui iceberg foarte mare

Interviu cu Razvan Capanescu, Creative Director, Publicis

Ursus propune o noua atitudine pentru Echipa Nationala. Sambata, in cadrul meciului Romaniei cu Serbia, a fost difuzat pentru prima data noul spot Ursus - Provocarea. Spotul face parte din prima campanie care comunica schimbarea sponsorului principal al Nationalei. L-am invitat pe Razvan Capanescu (Creative Director, Publicis) la o discutie despre cum schimba aceasta campanie comunicarea brandului pentru care lucreaza agentia sa. Asa am aflat ca, in comunicarea pe fotbal, Ursus nu mai "sarbatoreste succesul", incercand o noua raportare la target. Mai multe despre statementul Ursus fata de Nationala in interviul de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune


Comentarii

Liliana Hategan Gigea
acum 14 ani
De ce nu ??' ca si in ragby ,dupa meci echipele merg sa bea o bere impreuna......invatati asa si suporterii pot bea o bere impreuna chiar daca sint tifosi echipelor adverse.....

Superba este "..Cum ca, in fotbal mai ales, suntem doua Romanii - una care crede si una care crede ca nu se poate. De aici si ruta creativa a meciului cu sine, Romania versus Romania. " Poate se creeaza un brand educativ...,autoeducativ la "un pahar de bere"

SPOR LA TREABA !!!!



Branded


Related