Jarek Ziebinski a fost numit Presedinte al Leo Burnett Asia-Pacific

Jarek Ziebinski, care pana in prezent detinea functia de Chairman & CEO al Leo Burnett CEE (fiind responsabil inclusiv de Romania) devine, incepand cu Iunie 2009, Presedinte al Leo Burnett Asia-Pacific, cu sediul central in Singapore. El va conduce toate agentiile Leo Burnett din aceasta regiune, fiind responsabil de tari precum: Japonia, Australia, India, Thailanda, Malaysia, Filipine, Singapore, Corea de Sud, Vietnam si Sri Lanka. Jarek Ziebinski preia functia detinuta de Michelle Kristula-Green care a fost numita Global Head PR in sediul central al Leo Burnett din Chicago. Succesorul lui Jarek Ziebinski in regiunea Europei Centrale si de Est va fi desemnat in viitorul apropiat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

SectiuneRelated