Jarek Ziębiński intra in GMC al Leo Burnett

Tom Bernardin, CEO al Leo Burnett Worldwide, anunta intr-un comunicat de presa infiintarea Global Management Council (GMC), organismul responsabil pentru stabilirea strategiei globale de dezvoltare a agentiei, cu accente pe anumite piete cheie.

Jarek Ziębiński, Chairman & CEO al Leo Burnett CEE, va fi singurul reprezentant al Europei Centrale si de Est in GMC. Aceasta regiune, care cuprindea initial 11 tari, printre care cele mai mari piete din aceasta parte a Europei - Rusia si Polonia, se va extinde incepand cu luna ianuarie 2007, acoperind si tarile baltice: Lituania, Letonia si Estonia.
"Numirea in GMC este o onoare si, in acelasi timp, o provocare pentru mine. Deja simt greutatea noii mele responsabilitati si posibilitatea unei influente crescute in cadrul organizatiei globale Leo Burnett. Este timpul sa imi exploatez la maxim experienta profesionala si cunostintele despre noile piete ale Europei", a declarat Jarek Ziębiński, Chairman & CEO al Leo Burnett in Europa Centrala si de Est.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune

DictionarRelated