L'Oréal alege ZenithOptimedia ca partener media european

L'Oréal a confirmat subcontractarea agentiei ZenithOptimedia pentru cumpararea si planificarea spatiului media la nivel European, mai exact, in 26 de tari. Acesta este rezultatul unei analize de patru luni in care actorii principali au fost: Publicis - detinatoarea ZenithOptimedia si Interpublic's Universal McCann.

"Investitiile L'Oréal in media sunt substantiale si este esential sa avem un raspuns pe masura. Apreciem contributia celor de la Universal McCann, dar credem ca planurile noastre de viitor vor fi finalizate mai bine daca alegem ZenithOptimedia ca unic partener." sustine Patrick Rabain, presedinte L'Oréal Consumer Products.
Transferul efectiv catre ZenithOptimedia se va incheia la 1 Octombrie 2005 si este initial pe o perioada de 2 ani. "Vrem sa punem bazele unui parteneriat lung si de succes cu ZenithMedia." afirma M. Rabain.
"Suntem incantati ca avem ocazia sa ne extindem relatiile de afaceri catre una dintre cele mai interesante companii. Media este un domeniu al marilor oportunitati si asteptam cu nerabdare sa lucram indeaproape cu L'Oréal si sa profitam de mediul in continua miscare. " spune Steve King, global CEO of ZenithOptimedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune

DictionarRelated