Intel prezinta noua sa campanie globala de marketing, Sponsors of Tomorrow

Pentru Intel Corporation, locurile de joaca, starurile rock si camerele curate inseamna ceva cu totul diferit decat in realitate, iar noua campanie de branding a liderului mondial in domeniul inovatiilor pe baza de siliciu va spune lumii de ce.

"Sponsors of Tomorrow", cea mai mare campanie de marketing din ultimii 3 ani si prima din istoria corporatiei ce are ca scop promovarea brandului Intel si nu a produselor, va fi lansata pe 11 mai in Statele Unite ale Americii, Germania si Anglia. Din 7 mai campania ruleaza pe diverse site-uri. Incepand cu luna urmatoare campania se va extinde in peste 24 de tari, iar in Brazilia si Japonia va fi introdusa in cel de-al treilea trimestru al anului. Ambitioasa campanie transmite ca uimitoarele progrese din era digitala au devenit realitate cu ajutorul siliciului - ingredientul-cheie din microprocesoare - iar majoritatea produselor pe baza de siliciu sunt dezvoltate de Intel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related