ICON Advertising si "Deliciile de vara" Burger King

Agentia de publicitate ICON Advertising a realizat pentru clientul Burger King, campania de lansare in Romania a inghetatelor BK Fusions. Gama BK Fusions cuprinde trei sortimente de inghetata: Biscuiti cu ciocolata, Fructe de padure, Caramel si cicocolata.

Lansate pe 10 mai, in contextul apropierii verii, inghetatele BK Fusions sunt promovate drept "Cel mai delicios mod de a te racori". Titlul generic sub care Burger King si agentia de publicitate ICON Advertising au consimtit sa promoveze noile produse este "Delicii de vara". Comunicarea s-a realizat in-store, prin materiale POP.

Avand in vedere obiectivele campaniei - de a face cunoscut ca acum, la Burger King, ai parte de trei sortimente de inghetata delicioasa, am decis sa folosim un vizual clar si ademenitor, care sa transmita cat mai delicios senzatia de refreshment. Asa ca am redat splendoarea noilor inghetate BK Fusions in contextul unui vartej de inghetata garnisit cu ingredientele delicioase care intra in compozitia sortimentelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related