Carmen Simion se alatura echipei 121 Communication, in pozitia de Managing Director

Carmen Simion, reputat profesionist in domeniul comunicarii, se alatura din aceasta luna echipei 121 Communication, in pozitia de Managing Director. Simion va fi responsabila de coordonarea si dezvoltarea operatiunilor companiei.

"Am fost bucuroasa sa ma alatur echipei 121 Communication, convinsa fiind de succesul acestui proiect. Cred intr-o evolutie necesara a marketingului direct din Romania si consider ca reteta propusa de companie raspunde perfect nevoilor si trendurilor din piata. Azi, mai mult ca oricand, in capul listei de obiective pentru orice companie, stau mentinerea sau cresterea cotelor de piata, mentinerea sau sporirea vanzarilor. Prin natura mecanismelor sale, marketingul direct raspunde acestor nevoi. Iar daca reusesti sa integrezi aceste mecanisme intr-un concept creativ, daca iti doresti sa ridici standardele pietei si intelegi ca marketingul direct nu e un sinonim pentru direct mail, atunci vei reusi sa devii un punct de referinta in piata de comunicare. Si asta ne dorim noi pentru 121 Communication," a spus noul manager al companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related