Primul website romanesc la New York Festivals

Teodor Droscaru a obtinut certificatul de finalist la festivalul de publicitate de la New York, sectiunea Design, Print and Outdoor, categoria Website - Service Advertising, in cadrul editiei pentru anul 2005.
Website-ul Teodor Droscaru [www.droscaru.ro], lucrarea castigatoare, are ca scop prezentarea si promovarea serviciilor de strategie si design oferite de Teodor Droscaru.

New York Festivals este una din cele mai importante competitii de profil din lume care premiaza excelenta in publicitatea internationala. Anul acesta au fost inscrise in sectiunea Design, Print and Outdoor, intr-un numar record, 4313 intrari din 62 de tari. Lucrarile au fost jurizate online de 80 de directori de creatie din principalele centre de publicitate din lume.
Acordarea certificatului de finalist pozitioneaza proiectul lui Teodor Droscaru in primele cele mai bune 20% lucrari de publicitate sau design din lume. "Sunt bucuros ca am ales sa inscriu aceasta lucrare la festival. Premiul obtinut imi intareste increderea in faptul ca filosofia care sta la baza strategiei de comunicare este sanatoasa si poate genera succese. In acelasi timp, ma face sa ma simt pregatit pentru mai mult."
Cu o experienta acumulata in cinci ani de colaborare cu firme din domenii precum IT, constructii si publicitate, Teodor Droscaru ofera servicii de strategie, design si consultanta in comunicare vizuala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related