Cum sa te joci frumos cu alte minti creative

Buzz cu Elena Negrescu (Copywriter, Wunderman)

IQads: Cum ai aplicat la Platform (n. red. program dezvoltat de agentia Wieden+Kennedy pentru recrutarea de talente creative), cat a durat tot programul si care au fost pasii?
Elena Negrescu: A fost o experienta cu totul noua pentru mine. Am aflat de pe blogul Wieden+Kennedy de Platform si am aplicat pe site-ul dedicat programului (http://tinyurl.com/np58cc), pe brief-ul dat de ei, cu cele doua proiecte pe care le-am avut de facut.

IQads: Ce brief ai avut de rezolvat?
Elena Negrescu: Brief-ul era sa identificam o problema care ne calca pe nervi, ne scoate din minti, personala sau generala, gen masinile care claxoneaza la stop, cortul pe care ti-l ia apa la munte sau oamenii care arunca gunoaie pe strada, caldura insuportabila vara. Trebuia sa gasim solutia problemei si s-o implementam pe teren, in strada daca era nevoie. Puteam face practic orice, ei ne-au cerut doar o pagina de flickr pe care sa realizam un fel de reportaj foto cu proiectul nostru. Multi au filmat si au uploadat filmele ori pe Flickr, ori pe un site personal, pentru ca oricum ne cereau referinte despre noi, site-uri, bloguri, alte pagini personale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Paul Suiogan
acum 14 ani
geniala prezentarea cu pelerina. felicitari!
pop aurelia
acum 14 ani
Elena Negrescu a contat foarte mult in echipa.


Branded


Related