Unde ne sint femeile?

Pina si eschimosii sau aborigenii au avut destula vreme sa afle ca romanii se pot lauda cu exemplare de o frumusete rara in rindul femeilor. O spun majoritatea strainilor care au avut ocazia sa ne treaca granita, chiar si cei care le-au vazut numai in fotografii. Este, practic, unul dintre criteriile-sablon dupa care ne identifica personaje care n-ar fi in stare sa ne gaseasca prea repede pe o harta a lumii.

Probabil ca multi dintre confratii masculi s-ar fi bucurat daca numarul romancelor atragatoare ar fi fost mai mic. Din punctual lor de vedere, vara petrecuta in oras devine insuportabila. Daca, la malul marii fiind, abundenta de forme si farmece reuseste la un moment dat sa te lase rece, fustele scurte si top-urile transparente in mijlocul agitatiei citadine pot deveni un supliciu. Un trup frumos, putin dezbracat, va reprezenta mereu o atractie mult mai mare decit unul aproape gol. Zic unii…

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related