AMPRO Design, pe podium la Pentawards 2009

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a castigat bronzul la editia din acest an a Pentawards, cea mai mare competitie mondiala dedicata exclusiv packaging design-ului. AMPRO Design a fost premiata la categoria Brand Identity Programs pentru lucrarea Sushimania, dupa ce anul trecut castigase bronz pentru ambalajul inghetatei My Love a producatorului Amicii.

"Este al doilea premiu international pe care il castigam si vine ca o rasplata a muncii unei echipe formate din 11 profesionisti. Este cu atat mai mare fericirea cu cat acest premiu vine sa confirme distinctia primita anul trecut. Este binecunoscut faptul ca e mult mai greu sa te mentii printre cei mai buni decat sa ajungi acolo," spune Irinel Ionescu, Creative Director&Managing Partner al AMPRO Design.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related