AMPRO Design castiga bronz la Pentawards 2008

AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a castigat bronzul la Pentawards 2008, la categoria Food/Pastry, biscuits, desserts, ice-cream, sugar. Lucrarea premiata la Monte Carlo a fost creata pentru ambalajul pentru inghetata My Love, brand al producatorului Amicii.

"Este primul premiu international pe care il castigam si vine ca o rasplata dulce a muncii unei echipe formate din 11 profesionisti. Am concurat in premiera si ne-am batut cu agentii care au 25-30 de ani de experienta. Este un sentiment foarte placut sa te afli printre cei mai buni, mai ales ca ne certifica cel mai tare concurs din lume," spune Irinel Ionescu, Creative Director&Managing Partner AMPRO Design.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related