Brandient a creat brandul Patria Credit

Cea mai mare societate non-bancara din Romania specializata in microfinantare si micro-credite in zona urbana mica si rurala - Capa Finance - si-a schimbat numele in Patria Credit, intr-un proces de rebranding condus de Brandient.

Romanian American Enteprise Fund (RAEF), actionarul principal al Patria Credit, a incredintat companiei de consultanta Brandient procesul de rebranding, dupa alte trei colaborari de succes in proiectele Domo, Estima Finance si Domenia Credit.

Procesul de rebranding a marcat o etapa necesara in sustinerea noii filozofii de business implementate de noua echipa de management, care are la baza transformarea relatiei cu clientul intr-un avantaj competitiv pe piata serviciilor financiare. Noul brand creat de Brandient este construit pe valori specifice atat categoriei serviciilor financiare (responsabilitate, eficienta, seriozitate), cat si pe valorile speciale, mostenite de la Capa Finance: respectul fata de oameni, implicarea si responsabilitatea pentru comunitatea unde iti desfasori activitatea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related