Brandient creeaza Cuculand™

La initiativa unui grup de tineri investitori si manageri romani, Brandient a creat Cuculand™, un brand cu vocatie universala, dar inspirat de trairile romanilor din vremurile noastre. Prima "intrupare" a acestui brand generos este Cuculand™ Ice Tea, deja prezent in retail printr-o distributie selectiva.

Numele creat de Brandient nu este doar memorabil, ci reuseste sa si rezoneze imediat la viata contemporana a celor care simt ca traiesc in Cuculand™. Pozitionat in atitudine, spirit militant, cult-brand si calitate premium, Cuculand™ poate fi "citit" alternativ ca lumea in care traim, lumea in care vrem sa evadam sau lumea care ne asteapta. Sloganul "Pur si liber" ii atrage pe cei tineri la suflet si inteligenti care, desi agresati de urat, nu si-au pierdut dragostea, imaginatia si umorul. Ambalajul Cuculand™ Ice Tea transmite instantaneu esenta brandului-puritatea si libertatea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related