Art Directors Club Romania si Clubul Ilustratorilor au lansat Calendarul "Ilustrat cu ilustratii"

Art Directors Club Romania si Clubul Ilustratorilor au lansat Calendarul "Ilustrat cu ilustratii" - proiect al carui obiectiv este acela de a promova ilustratia ca mijloc de expresie grafica moderna.

Serban Alexandrescu, Presedintele ADC Romania, povesteste cum a luat nastere ideea acestui proiect: "Calendarul nu vine doar din dorinta de a oferi ceva "deficitar" in oferta de sezon, ci si din admiratia pentru o resursa mai rar folosita la noi - ilustratia. In mare masura, impinsa in ghetoul tematic al "cartilor pentru copii", ilustratia iese rar si greu la rampa in ipostaze pentru adulti. Sporadic in reviste, la fel de sporadic in publicitate, ilustratia ne arata, uneori, cand e pe maini bune, ce enorm potential expresiv detine."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related