Absolventii Scolii ADC*RO din Top 10 au primit internship-uri de o luna

In cadrul petrecerii de absolvire de aseara, studentii Scolii ADC*RO clasati in Top 10, in functie de notele obtinute pentru portofoliile complete, au fost invitati sa-si depuna portofoliul pentru un internship de o luna intr-una dintre agentiile: Friends Advertising, GMP Advertising, Headvertising, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey Communication, Propaganda si Publicis Romania, informeaza un comunicat The Institute. Primii trei absolventi au primit in plus si accesorii de calculator din partea Canyon Romania.

Din cei 53 de absolventi ai celei de-a treia editii a Scolii ADC*RO, s-au clasat pe primele 10 locuri, in functie de notele obtinute pentru portofoliile complete, urmatorii: Laura Dragomir, Alexandra Buligescu, Alex Petrescu, Alexandra Horvath, Iulian Adelin Popescu, Marius-Iulian Niculae, Alin Ionut Badiu, Vladimir Petrescu, Andra Magda, Iulia Andra Stoica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneRelated