Absolventii Scolii ADC*RO din Top 10 au primit internship-uri de o luna

In cadrul petrecerii de absolvire de aseara, studentii Scolii ADC*RO clasati in Top 10, in functie de notele obtinute pentru portofoliile complete, au fost invitati sa-si depuna portofoliul pentru un internship de o luna intr-una dintre agentiile: Friends Advertising, GMP Advertising, Headvertising, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey Communication, Propaganda si Publicis Romania, informeaza un comunicat The Institute. Primii trei absolventi au primit in plus si accesorii de calculator din partea Canyon Romania.

Din cei 53 de absolventi ai celei de-a treia editii a Scolii ADC*RO, s-au clasat pe primele 10 locuri, in functie de notele obtinute pentru portofoliile complete, urmatorii: Laura Dragomir, Alexandra Buligescu, Alex Petrescu, Alexandra Horvath, Iulian Adelin Popescu, Marius-Iulian Niculae, Alin Ionut Badiu, Vladimir Petrescu, Andra Magda, Iulia Andra Stoica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related