1 500 de candidati si-au incercat sansele la cea de-a doua editie a Scolii ADC*RO

Inscrierile la Scoala de creatie ADC*RO s-au terminat. 1.500 de candidati si-au creat un cont pe site-ul Scolii ADC*RO, incercand sa rezolve testele de creativitate propuse de tutorii Scolii.

Dintre acestia, 250 au reusit sa le finalizeze si sa le trimita pentru a fi evaluate de catre directorii de creatie care predau la Scoala ADC*RO.

Cei pasionati de domeniul publicitatii au avut la dispozitie 3 saptamani (de pe 12 ianuarie pana pe 2 februarie), pentru a se inscrie la concursul de admitere pe site-ul Scolii, www.scoalaadc.ro.

Tutorii vor evalua in mod individual aplicatiile intrate in concurs si, printr-un sistem online, acestea vor fi notate pe o grila de la 1 la 5. La mijlocul lunii februarie vor fi anuntati cei 45 de studenti, care vor participa la cursurile Scolii ADC*RO, incepand cu 23 februarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related