S-a dat startul la inscrierile pentru Scoala ADC*RO

Inscrierile la cea de-a doua editie a Scolii de creatie ADC*RO se fac online, pe site-ul www.scoalaadc.ro si constau in rezolvarea testului de admitere propus de tutorii Scolii. Subiectele de admitere pot fi accesate incepand de astazi, 12 ianuarie, prin crearea unui cont pe site-ul www.scoalaadc.ro.

La Scoala ADC*RO sunt invitate sa participe toate persoanele interesate de domeniul publicitatii, care doresc sa inceapa o cariera in publicitate sau vor sa aprofundeze notiuni si concepte, alaturi de cei mai buni directori de creatie din Romania.

Cei care doresc sa aplice vor avea la dispozitie trei saptamani pentru a rezolva testul de admitere, pana la data de 2 februarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune


Comentarii

cristian corondan
acum 15 ani
"Eroare la incarcarea paginiiiiiiii..........


Branded


Related