Discovery Communications, Sony si IMAX anunta planul de a lansa prima retea de televiziune 3D

Trei dintre cele mai mari companii de media, tehnologie si divertisment din lume - Discovery Communications, Sony Corporation si IMAX Corporation - au anuntat ca vor infiinta o companie cu capital mixt pentru a dezvolta prima retea de televiziune 3D dedicata, cu emisie non-stop din SUA. Parteneriatul reuneste acesti trei lideri pentru a oferi o experienta de vizionare tridimensionala, de inalta calitate, publicului TV de acasa.

"Strategia de afaceri a Discovery s-a concentrat dintotdeauna pe ideea de a oferi continut revolutionar prin intermediul unor noi platforme, incluzand primele canale digitale lansate in 1996 si primul canal HD de baza cu emisie non-stop, lansat in 2002," a declarat fondatorul si presedintele Discovery, John Hendricks. "Acum, cand Discovery isi sarbatoreste a 25-a aniversare in 2010, ca lider mondial in prezentarea celor mai realiste experiente de vizionare si satisfacerea curiozitatii publicului TV, continuam sa schimbam fata televiziunii prin lansarea primei retele TV 3D dedicate, cu emisie non-stop."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related