Ogilvy Public Relations asista firma de avocatura PeliFilip

In urma unei licitatii desfasurate la sfarsitul anului trecut, Ogilvy Public Relations a fost aleasa agentia de relatii publice si comunicare a companiei PeliFilip, avand experienta in domeniul avocaturii de business din Romania.

Specializati in proiecte complexe care solicita o abordare inovativa, avocatii PeliFilip au o bogata expertiza in fuziuni si achizitii, corporate, concurenta comerciala, energie, infrastructura si concesiuni, real estate, piete de capital si finante-banci. Infiintata in urma cu aproape doi ani de partenerii Francisc Peli, Cristina Filip, Carmen Peli, Alexandru Birsan si Ioan Dumitrascu, compania a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii de pe piata locala, cea mai recenta fiind asistarea CVC Capital Partners in procesul de achizitie a operatiunilor din Romania ale grupului Anheuser-Busch InBev, alaturi de Freshfields.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related