Inca doua saptamani de inscrieri la competitia "Romanian Public Relations Award"

Perioada de inscrieri la Gala Excelentei in Relatii Publice va fi prelungita pana luni, 26 septembrie 2005.
"Dorim sa oferim posibilitatea inscrierii in concurs cat mai multor companii, organizatii si studenti, care au avut acces limitat la informatie in perioada concediilor de vara", a declarat Thomas Achelis, presedintele fundatiei Forum for International Communications.

Criteriile de jurizare pot fi consultate pe site-ul competitiei www.praward.ro.
Premiile vor fi decernate pe data de 7 noiembrie 2005, in cadrul unei ceremonii festive, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, gazda evenimentului. Zilele dedicate evenimentului, organizate sub titulatura "Saptamana PR-ului Romanesc" (6-10 noiembrie 2005), vor cuprinde, pe langa festivitatea de premiere, o serie de conferinte si seminarii, obiectivul acestora fiind de a oferi o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii domeniului.
Competitia se bucura de sprijinul unor organizatii de prestigiu precum Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Confederatia Internationala de Relatii Publice (CERP), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), Academia Europeana de Relatii Publice (EAPR), Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ARBOmedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related