Doi romani in juriul AME Awards

Razvan Matasel (Managing Partner, Arsenoaiei & Matasel) si Stefan Iordache (COO, Leo Burnett Group) fac parte din juriul AME Awards 2010 (Advertising & Marketing Effectiveness), potrivit site-ului oficial al festivalului.

Juriul international este alcatuit din marketeri, media planneri, directori de strategie, experti in social media si creativi, cu provenienta din 5 zone geografice: Asia-Pacific, Europa, America de Sud, America de Nord, Orientul Mijlociu-Africa de Nord. Stefan Iordache si Razvan Matasel sunt in juriul european.

AME Awards (www.ameawards.com) este un festival care premiaza campaniile de succes ce incorporeaza un plan de marketing solid si elemente creative remarcabile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related