Honda da startul european pentru cautarea protagonistilor unui film de aventura

Honda Motor Europe lanseaza "Live Every Litre", un proiect grandios care include realizarea unui film cu aportul comunitatii, ce prezinta calatoriile extraordinare ale unor persoane reale.

Regizat de premiatul producator de documentare Claudio Von Planta (http://www.vonplanta.net), Honda lanseaza castingul online pentru distributia in filmul sau. Documentarul va urmari participantii de pe intreg cuprinsul Europei in calatoriile pe care acestia si-au dorit intotdeauna sa le intreprinda - si totul se va petrece la volanul noului model CR-Z, hibridul sport al Honda.

Starurile filmului vor fi urmarite de Claudio si de echipa sa, care vor surprinde pe pelicula reactiile, emotiile si experientele acestora, realizand astfel un film de lung metraj. Documentarul va descrie povestile unice ale participantilor, care trebuie mai intai sa participe la campania ce le ofera posibilitatea de a fi implicati in acest proiect initiatic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

SectiuneRelated