Eureko lanseaza campania de comunicare Flexinvest

Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, lanseaza o noua campanie de comunicare pe piata locala menita sa promoveze cel mai nou si mai ofertant produs din portofoliul Eureko - Flexinvest. Campania face parte din strategia de pozitionare a companiei pe piata romaneasca ca un grup financiar de incredere care lucreaza in beneficiul consumatorilor din Romania.

Aceasta este prima campanie de comunicare a unui produs Eureko, dupa campaniile de rebranding si de comunicare a valorilor grupului lansate anul trecut. Dezvoltata in jurul conceptului de siguranta si profit garantat, noua campanie Flexinvest comunica un produs unic pe piata locala - asigurarea de viata de tip unit-linked cu un profit investitional de minim 10%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated