Mather Communications se lanseaza oficial in Romania

Incepand cu luna iunie, Mather Communications este prezenta pe piata romaneasca de publicitate si ofera clientilor din Romania servicii de comunicare integrata. Infiintata in cadrul grupului de companii Ogilvy, noua divizie de business este condusa de Alexandra Murray - Business Unit Director Mather Communications- si de Ciprian Tudor- Creative Director Mather Communications.

In viziunea Mather Communications, succesul unei companii este dat de conexiunea puternica dintre marci si oameni - fie ei consumatori, clienti sau publicul larg. Pentru a forma aceasta legatura nu exista retete, ci doar o echipa cu experienta in industria de maketing si publicitate, pregatita sa gandeasca liber si sa creeze idei care au impact. Noua abordare este orientata catre rezultate, nu catre canale de comunicare, echipa avand ca scop gasirea unor solutii de comunicare pentru provocarile fiecarei marci si obtinerea de rezultate la nivelul businessului. "Asa cum succesul unei marci este dat de legatura profunda cu publicul sau, succesul unei agentii de comunicare este dat de cunoasterea si intelegerea cu adevarat a partenerilor sai. Mather Communications isi propune sa construiasca un parteneriat real cu clientii sai in care sa primeze interesul pentru dezvoltarea si succesul marcii." a declarat Alexandra Murray, Business Unit Director Mather Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related