Andrei Gheorghe impartit la 2: Diud si regie

Andrei Gheorghe impartit la 2: Diud si regie

Sunt 6 ani de cand Diud a aparut si a inceput sa produca video si film. In acest rastimp, cererile agentiilor si clientilor pentru omul de productie au evoluat - astfel ca, daca cineva are nevoie de concepte video si film-making creativ, Andrei Gheorghe raspunde prezent. Cu tot cu Diud si avand-o alaturi pe Iliana Dumitrache, partener si producator.

Andrei si-a inceput cariera lucrand la emisiuni ca "Realitatea pe Mediterana" si "Mananc, deci exist", difuzate la Realitatea TV, unde edita si producea continutul. In 2013 a iesit primul sau lungmetraj, "Plansa", in care un fost campion de scrima se indragosteste de una din fetele pe care le antreneaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related