Seed Consultants a finalizat procesul de branding pentru VIP Air

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants a realizat procesul de branding pentru VIP Air, un nou jucator pe piata de aviatie de tip business.

VIP Air a fost creat datorita oportunitatilor existente pe piata romaneasca in zona serviciilor de transport aerian exclusiviste, atat pentru afaceri, cat si pentru vacante. VIP Air reprezinta servicii selecte individualizate, punctualitate, statut si o relatie de incredere, sustinuta de experienta si discretia personalului.

"Experienta suprema" este promisiunea de brand din care a derivat si identitatea vizuala a brand-ului, care este extrem de eleganta si diferentiatoare, reflectand exclusivitatea serviciilor oferite si abilitatea companiei de a se adapta oricarui tip de client si a indeplini orice exigenta. Experienta unica a brandului va fi transmisa in fiecare din punctele de contact cu clientii VIP Air, din momentul in care fac rezervarea si pana la finalul calatoriei, de la exteriorul aeronavei pana in interiorul acesteia, de la uniformele personalului pana la atitudinea si tonul vocii acestora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related