Seed Consultants a realizat designul de ambalaj pentru Ovidiu, produs Agrofam Holding

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants a realizat identitatea vizuala si designul de ambalaj pentru brand-ul Ovidiu, produs de Agrofam Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de agricultura.

Echipa Seed a fost desemnata sa creeze un design de ambalaj mai atractiv, pentru intregul portofoliu de produse, de la lactate la branza tartinabila.

Procesul de branding a inclus o etapa de analiza, identificarea punctelor de contact, crearea platformei de brand, etapa in care au avut loc mai multe workshop-uri cu echipa de proiect Agrofam si desenarea ambalajului.

Designul de ambalaj e dezvoltat cu o grafica traditionala, puternica si vizibila la raft prin alegerea unei culori asociate ingredientului principal, laptele. Acest aspect este regasit si in grafica logo-ului, pentru care a fost ales un font puternic, traditional si cu detalii grafice ce vorbesc despre un produs gustos si de calitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related