Seed Consultants a finalizat procesul de rebranding al companiei Angst

Compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, partener exclusiv al Landor in Romania, a finalizat procesul de rebranding corporatist al companiei Angst. Proiectul de rebranding a fost unul foarte complex, incluzand auditul si strategia de brand, arhitectura de brand, dezvoltarea identitatii vizuale si a manualului de brand, dar si strategia de brand engagement.

Fondata in 1991, compania Angst este prima fabrica privata din industria produselor de carne, avand o evolutie spectaculoasa de-a lungul anilor. Astfel, in prezent, compania este unul dintre cei mai apreciati producatori de carne, dar si unul dintre cei mai importanti retaileri, detinand un lant de 25 de magazine.
Tocmai datorita acestei dezvoltari extraordinare a companiei, echipa de conducere a Angst a simtit nevoia revitalizarii imaginii si alinierii arhitecturii de brand, apeland la serviciile Seed Consultants.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related