Componenta online a campaniei de lansare "Milka thank you"

Campania de lansare a pralinelor Milka Thank You s-a desfasurat in lunile aprilie si mai 2010 si a avut executii OOH (clasic si postere in metrou), print si online.

Site-ul milkathankyou.ro, realizat de Digital Star si Starcom, a fost lansat dupa o etapa de teasing, care a avut scopul de a-i face pe oameni sa constientizeze importanta lui “Multumesc”. Aceasta etapa preliminara s-a concretizat in stickere cu mesaje de multumire anonime in tranzit (metrou, ooh) si intreventii la radio, pledand pentru “Multumesc”. Creatia ATL a fost semnata de Ogilvy, iar de media s-a ocupat Starcom, agentie care a coordonat intreg proiectul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related