ShortsUP prezinta editia a doua a maratonului de scurtmetraje Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Sambata, 19 iunie, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone Romania, prezinta editia a doua a asteptatului maraton de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.

O selectie impresionanta cu filmele scurte premiate in 2009-2010 la cele mai apreciate festivaluri ale lumii se afla deja la linia de start a maratonului de o noapte ce va avea loc, in Bucuresti, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo. Evenimentul se extinde anul acesta si la Cluj, Iasi si Timisoara.

Pe 19 iunie, de la 20.00, cinefilii se vor putea bucura de marele castigator la Oscar 2010, de filmele care au luat Ursul de Aur si Ursul de Argint la Berlin, de premiantii BAFTA, European Film Academy si Clermont Ferrand in 2010. Noaptea lunga de la TNB/ ArtExpo va include si o selectie cu cele mai populare filme la editia Anim'Est 2009, precum si scurtmetrajele din sectiunea horror "Umbre", de la TIFF 2010. In plus, patru dintre cele mai premiate scurtmetraje romanesti din ultimul an vor fi prezentate publicului chiar de catre regizorii Tudor Jurgiu, Adrian Sitaru, Alexandru Mavrodineanu si Paul Negoescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related