Clear Channel promoveaza creativitatea publicitatii outdoor in cadrul Festivalului Cannes Lions 2010

Clear Channel International, cea mai mare companie de outdoor din lume, sponsorizeaza pentru prima data Cannes Lions 2010, singurul festival international dedicat profesionistilor din publicitate si comunicare. Organizat in perioada 21-26 iunie, la Cannes, festivalul urmareste stimularea si prezentarea celor mai creative idei de publicitate outdoor.

"Cannes este locul unde agentiile se intalnesc pentru a-si etala creativitatea si pentru a primi cel mai inalt grad de recunoastere la nivel international. Aceasta sponsorizare face parte din strategia companiei de a lucra mai indeaproape cu agentiile si clientii sai si de a pune creativitatea si eficienta in centrul afacerii. Out-of-home/Outdoor-ul este un mediu in continua dezvoltare, care permite brandurilor sa realizeze campanii puternice si de impact si care livreaza emotie si atasament in spatiul public. Provocarea cu care ne confruntam este de a ne asigura ca se indeplineste intregul potential al outdoor-ului" a declarat William Eccleshare, Presedinte si CEO al Clear Channel International.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related