Romanul s-a nascut artist. Dovada: ADfel de karaoke, oferit de Philips

Aseara am avut o revelatie de-a dreptul metafizica: ce inseamna domne’ sa fii dezinvolt! Concurentii de la “ADfel de Karaoke”, oferit de Philips, au urcat pe scena fara frica si s-au dat in spectacol trecand peste conventii, ca doar vorbim de ADfel, unicul eveniment de publicitate neconventionala din tara.


Pe langa faptul ca terasa La Motoare, plina de lume, asculta ce cantau ei, cel mai infricosator aspect era faptul ca negativul putea fi auzit la casti numai de concurent. Astfel, o multime de voci care mai de care mai neinitiate intr-ale cantatului, au rasunat in terasa La Motoare, fara niciun acompaniament muzical.

E uimitor ce poate face un mp3 player din om. Dupa ce iti pui castile si dai play, ai impresia ca toata lumea e a ta. De altfel, in afara de Clarisa Andries, ultima concurenta, nu mi s-a parut ca ar fi avut altcineva ureche muzicala. Ea a incheiat seara la inaltime, cantand melodia “It must have been love” de la Roxette. Ceilalti participanti au facut, insa, show prin faptul ca s-au lasat purtati de val si au trait din plin experienta neconventionala de a canta karaoke cu negativul in casti in fata atator necunoscuti.
 

Castigatorii au fost desemnati exclusiv prin voturile publicului, exprimate prin SMS. Primii trei clasati au castigat un MP3 Player de la Philips, ca sa mai exerseze si acasa karaoke la casti.

Clarisa Andries s-a clasat pe locul intai, obtinand peste 30% din voturile publicului. Pe locul al doilea a fost votata concurenta cu numarul 1 in concurs: Alexandra Blaj, care a cantat, dar mai ales a dansat - spre deliciul audientei - pe un ritm auzit numai de ea: “Mambo Number Five” de la Lou Bega. Iata ca dezinvoltura a fost apreciata de public, dupa cum s-a intamplat si cu cel clasat pe locul al treilea, Bogdan Munteanu, care a cantat “Come as you are” de la Nirvana. Mai multe poze puteti vedea aici.

Fiti pe faza! Mai urmeaza ADfel de surprize de la Philips si zilele viitoare!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related