Intreruperi specific romanesti

Dupa ce a pregatit publicul de la ADfel, in timpul saptamanii, cu o serie de executii care evocau situatii pur romanesti, sambata seara, ROM a produs, in timpul proiectiei, senzatii tari, cat se poate de neaose.

Prezentatorul virtual al evenimentului, Eduard, nici n-a apucat sa termine de zis programul serii respectiva, pentru ca a fost intrerupt de un sunet nemaiauzit pana atunci la Motoare. Cuibul hipstaresc in care se asculta de obicei doar muzica indie a fost impietat de o manea! Publicul a fost atat de surprins incat nu a stiut de cine sa rada mai repede: de organizatorii care probabil ca daduseara play din greseala la o manea pe care o aveau prin calculator, de versurile cantecului sau de puricii de pe ecran. Dupa ce a aparut cartonul ROM, toata lumea a inteles ca intreruperea a fost intentionata:

Daca de obicei, la inceputul unui spectacol, spectatorii sunt rugati sa-si inchida telefoanele mobile, in seara aceea, Eduard le-a cerut spectatorilor sa nu le inchida. Dupa ce au rulat cateva spoturi, o sonerie de telefon a acoperit proiectia si  ROM le-a multumit spectatorilor ca s-au conformat:

Cea mai spectaculoasa dintre intreruperi a fost, insa, pana de curent care a lasat in bezna toata terasa. Publicul a amutit brusc. Dupa cateva minute de suspans, pe ecran au aparut alte mesaje de avertizare de la ROM:

  

Responsabila pentru aceste idei este agentia McCann Erickson.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related