Wave Division estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de peste 25% in 2010 fata de anul precedent

Reprezentantii agentei Wave Division se asteapta ca si anul 2010 sa urmeze trendul ascendent din ultima perioada dupa ce in 2009 cifra de afaceri a fost cu peste 30 % mai mare fata de cea din 2008.

“Intr-o perioada in care consumatorii sunt expusi unei avalanse de oferte la raft, iar companiile se confrunta cu o competitie crescuta, serviciile specializate de shopper marketing pot face diferenta intre produsele care raman pe raft si cele care ajung in cosul consumatorului. Clientii nostri au inteles acest lucru, iar proiectele pe care le-am derulat de la inceputul anului pana in prezent au crescut in amploare si complexitate” a spus Mihaela Molner, Directorul General al Wave Division.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related