Schimbari in Creatia Mercury360

Liviu Turcanu (33) a fost numit Creative Director al Mercury360. Liviu va coordona departamentul de creatie alaturi de Ionut Rusu si Adi Pasarica, Group Creative Directors.

Cu o experienta de peste 6 ani in Mercury360 si numeroase premii (ADOR 2006 - Spotul anului si Cel mai bun spot in categoria Social, Epica 2006 - Silver, ADPrint 2009 - Bronze, ADOR 2009 - Bronze si Gold, Liviu a lucrat pentru clienti precum Nestle (Maggi, Joe, Nescafe, Nestle Infant, Purina), Nestle Professional, Ursus Breweries (Ursus, Timisoreana, Peroni, Grolsch) si a semnat numeroase campanii sociale pentru clienti precum Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, Asociatia Nationala Antidrog, cat si culturale pentru SMART FM.
Ionut Rusu (29) vine de pe o pozitie de Senior Art Director si, in cei peste patru ani petrecuti in agentie, a lucrat pe conturi precum Ursus Breweries (Ursus, Timisoreana, Peroni), Nestle (Joe, Maggi, Kit Kat, Lion, Purina), Dr.Oetker, JTI.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

SectiuneRelated