[ADOR 2010] Propaganda, singura agentie premiata in categoria TV la ADOR 2010

Buzz cu Andrei Tripsa (Creative Director, Propaganda)

Propaganda a luat 3 premii la ADOR: doua trofee in sectiunea TV pentru Servus - Drink without spilling any drop si Ytong –„ Don't let workers become your family” (Bibeloul,Camasa) si trofeul pentru Best of Category, tot la TV, pentru campania Ytong. In plus, Propaganda a mai avut o nominalizare pentru Burger – „Ascultatorul” si „Povestitorul” (The Listener & The Story-teller).

IQads: Spune-ne cateva momente placute pe care ti le amintesti in legatura cu spoturile premiate, poate intamplari amuzante de la filmari, brainstorming-uri...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related