Costin Milu a filmat primul spot la 2 saptamani dupa ce a fost angajat

Costin Milu a filmat primul spot la 2 saptamani dupa ce a fost angajat

Sloganul suna asa: "Cum ar fi sa gasesti acasa tot ce ai lasat pe plaja?". Era vorba de o campanie sociala care indemna oamenii sa stranga gunoaiele de pe plaja. “Am fost foarte norocos”, isi aminteste Costin Milu (Creative Director, DDB). A fost director de creatie la Tempo, a lucrat la Propaganda, McCann Erickson si Scala JWT, unde a si inceput.

A vrut sa se angajeze in publicitate datorita lui Tugu (Alexandru Dumitrescu), care ii povestea ce nebunie e acolo. Asta a si gasit. Alaturi de foarte multa munca.

 

Tugu, un bun prieten, lucra deja de cativa ani in publicitate si-mi tot povestea vrute si nevrute. " Hmmm, ce nebunie, vreau si io!", mi-am zis cu multa naivitate in gand, asa ca am mers si eu la un interviu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related