"Animatori de vacute", prima campanie Milka produsa integral in Romania de catre Ogilvy

Undeva in Alpenlachen traiesc fericite vacutele care dau cel mai bun lapte din Alpi. Desi pare departe de noi, acest loc exista mai aproape decat ne putem imagina. Este locul ultimei campanii integrate Milka - "Animatori de vacute" - realizate de Ogilvy pentru cea mai bine vanduta tableta de ciocolata din Romania, aflata in portofoliul Kraft Foods Romania.

Conceptul creativ al campaniei si mecanica promotiei se invart in jurul micului orasel Alpenlachen - orasel al universului Milka - si reusesc sa comunice intr-un mod inedit pentru Milka un mesaj puternic si direct. Promotia „Animatori de vacute” urmareste nu doar o crestere semnificativa a vanzarilor de tablete Milka in ultimul trimestru al anului 2010, cat mai ales sa surprinda placut consumatorul printr-un concept de impact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related