Alin Mărghidanu, noul Digital Creative Director al Digitas România

Alin Mărghidanu, noul Digital Creative Director al Digitas România

Alin Mărghidanu s-a alăturat echipei Digitas România din funcția de Digital Creative Director și va coordona proiectele de digital de pe toate conturile agenției.

În noua sa poziție, Alin va contribui la redefinirea unei noi culturi a creativității în digital, creativitate care va căuta inovația, punând tehnologia, experiențele și Data la baza tuturor campaniilor.

 

“Am găsit la Digitas o concentrație extraordinară de talent și senioritate, plus o apetență foarte mare pentru tot ceea ce înseamnă digitalul mare. Adică pentru digitalul ăla care pune data și consumatorul în centrul fiecărei acțiuni, a fiecărui click sau tap. Am mai găsit prieteni vechi, dar și oameni din industrie pe care îi plăceam fară să îi cunosc personal. Eu cred că ăsta e mixul perfect”, spune Alin.

 

Cu cei peste 20 de ani de publicitate, în care a lucrat pentru agenții importante, precum D’Arcy, TBWA, Mullen Lowe Profero, Leo Burnett, Kubis, Alin aduce multă experiență în DIGITAL și ATL.

Este genul de creativ căruia îi place să se urce pe scenă, dar nu aleargă neapărat după premii, strategie care l-a ajutat să câștige de-a lungul anilor multe trofee la festivaluri locale și internaționale: Cannes Lions, Effie, Golden Drum, Eurobest, Internetics.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related