Contul Ford: creatie la Ogilvy si media la Mindshare, in urma deschiderii oficiale a Companiei Nationale de Vanzari Ford in Romania

Incepand cu luna octombrie 2010, grupul Ogilvy a devenit partener strategic de comunicare al companiei Ford, iar Mindshare Media a inceput sa coordoneze contul de media al Ford, oferind atat servicii de planificare, cumparare si implementare a comunicarii, cat si strategii de analiza a profilului consumatorului si de eficienta a investitiei, informeaza un comunicat Ogilvy. Contul a fost castigat in urma unui pitch global international a intrat in portofoliul Ogilvy Romania in urma deschiderii oficiale a Companiei Nationale de Vanzari Ford in Romania, au declarat reprezentantii agentiei pentru IQads.

„Ford este deja o prezenta importanta in Romania inclusiv prin intermediul fabricii de productie de la Craiova. Un grup de comunicare precum Ogilvy ne va ajuta sa ne consolidam relatiile cu consumatorii nostri . Principalul nostru obectiv este satisfactia clientilor Ford si depunem toate eforturile pentru a le oferi acestora cele mai bune produse si cea mai buna experienta de cumparare.” – a declarat Enrico Ferroni, Marketing Manager Ford Romania.

„Nu avem nici o indoiala ca Ford are puterea de a stabili noi standarde in comunicarea din domeniul auto. Este o oportunitate care motiveaza intreaga echipa si suntem incantati sa fim parteneri in aceasta noua aventura.” – a declarat Mona-Lisa Caravaniez, Managing Director Ogilvy &Mather Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related