RoWebCampaigns, competitia din cadrul conferintei internationale Ronewmedia 5.0, si-a desemnat castigatorii

Trofeul RoWebCampaigns a fost oferit agentiei Kinecto pentru campania "Te vrem pe TV". Pe lista castigatorilor de anul acesta s-au aflat si Ogilvy PR, Ogilvy Interactive, Ogilvy Group, Infinit Solutions, Hyperactive, iLeo si Andrei Carcea, premiile fiind oferite de NewHOST.

Din cele peste 160 de inscrieri juriul, prezidat de Colin Kinsella - President Digitas North America (Publicis Group), si format din Cristian Mungiu, Stefan Liute, Marius Ursache, Razvan Matasel, Ciprian Badalan, Ionut Oprea si Victor Kapra, a ales drept castigatoare a Marelui Premiu RoWebCampaigns campania "Te vrem pe TV", realizata de Kinecto pentru clientul Tuborg.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related