Cum scoatem publicitatea din criza?

“Cred ca ar trebui sa regandim si sa reasezam relatia pe care au agentiile cu clientii, ar trebui sa fim onesti si sa le spunem clientilor: 'Fratilor, nu ne ajung banii pe care ni-i dati! Aveti nevoie de noi? Trebuie sa ne platiti. Daca nu am bani, nu am cum sa cresc talent, sa il educ'" a spus Dragos Grigoriu in cadrul panelului “Publicitatea dupa 20 de ani”, care a avut loc in ultima zi din cadrul evenimentului ZileleBiz.

"Cum scoatem publicitatea din criza?" - aceasta a fost una dintre intrebarile la care au raspuns cativa dintre pionierii publicitatii romanesti in cadrul acestui panel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related