Bronz la Epica 2010 pentru Propaganda, cu spotul radio DelMar Medical Spa - "Jumatatea ta"

Propaganda a obtinut Bronz la Epica 2010 pentru spotul radio "Jumatatea ta", realizat pentru DelMar Medical Spa. Spotul a obtinut si o nominalizare la Golden Drum 2010. Conform unui comunicat emis de Eye PR, "conceptul Propaganda a pornit de la ideea ca mersul la sala si terapiile spa ne fac sa ne simtim mai bine, mai increzatori in propriile forte".

“Suntem foarte bucurosi ca am prins podiumul la radio, mai ales ca juriul nu a aruncat cu premii in participanti: s-au acordat doar 10 trofee, cu gold cu tot. Se pare ca juriile exigente sunt pe placul nostru, ADOR-ul de anul acesta fiind o alta buna exemplificare. Aveam sperante mai mari la TV, dar a fost sa fie radio. Super si asa!” a spus Andrei Tripsa, Creative Director Propaganda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related