Grupul Publicis Communications Services Bucuresti primeste Bronz la Epica 2010 pentru spotul radio "Text Kills III", realizat pentru Politia Capitalei

Dupa Silverul primit la Golden Drum pentru spotul “Text Kills II” (“Nu scrie si conduce in acelasi timp!”), realizat pentru Politia Capitalei, Grupul Publicis Communications Services Bucuresti castiga si un Bronz la Epica 2010, pentru executia "Text Kills III".

Conform unui comunicat al Grupului Publicis Communications Services Bucuresti, emis dupa obtinerea premiului de la Golden Drum, “Nu scrie si conduce in acelasi timp!” este o campanie de educare a conducatorilor auto in scopul adoptarii comportamentului responsabil in trafic. Conform statisticilor I.G.P.R, numai in primele 8 luni ale acestui an, la nivel national au fost aplicate peste 50.000 de contraventii pentru folosirea neregulamentara a telefonului mobil de catre conducatorii auto. Dintre acestea, circa 20% au fost aplicate in capitala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related