Pentru al doilea an consecutiv, MSLGROUP este partenerul de PR exclusiv al festivalului Golden Drum

Pentru al doilea an consecutiv, MSLGROUP este partenerul de PR exclusiv al festivalului Golden Drum

In urma colaborarii de succes de anul trecut, MSLGROUP devine partenerul de PR exclusiv al festivalului international de advertising Golden Drum – una dintre cele mai renumite competitii de creativitate din lume.

Cea de-a 23-a editie a festivalului Golden Drum, organizata de Slovenian Advertising Chamber, are loc intre 18-21 octombrie 2016 in Ljubljana, Capitala Verde a Europei 2016.

 

Golden Drum si MSLGROUP vor lucra impreuna pentru a promova festivalul in 37 de piete creative din regiune si pentru a scrie inca o data povestea de succes a competitiei.

 

"Festivalul Golden Drum trece peste barierele advertising-ului si se strecoara in centrul lumii creativitatii. Iar pentru a comunica acest lucru, dar si alte schimbari importante, in cel mai potrivit mod in toate cele 37 de tari pe care le vizam, am hotarat sa reinnoim si sa extindem colaborarea cu MSLGROUP. Parteneriatele media si de comunicare sunt extrem de valoroase pentru noi, mai ales in contextul in care incercam cu totii sa investim in excelenta locala si sa o dezvoltam cu cele mai bune exemple de best practice global. Este o adevarata placere sa il primim in familia Golden Drum pe Sebastian Hejnowski, CEO MSLGROUP Europa Centrala si de Est."
Mojca Briščik (Director General al Festivalului Golden Drum si Director Executiv al Slovenian Advertising Chamber)

 

Golden Drum, unul dintre cele mai mari festivaluri de advertising din Europa, aduce impreuna in fiecare an peste 900 de experti in marketing si advertising, dar si creativi, designeri, tinere talente si studenti.

Pe parcursul a patru zile, festivalul ofera o diversitate de programe cu invitati de seama, dar si cel mai complet overview al creativitatii in advertising din 37 de tari. Este ocazia pefecta de a castiga know-how, experienta, de a crea noi relatii si de a face parte dintr-un adevarat mix cultural.

Deadline inscrieri festival: 29 August 2016
Early Bird Deadline inscrieri delegati: 20 Septembrie 2016

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related