Pro sau contra campaniei pentru cartela Frog de la Cosmote?

Cred ca nu sunt singura care a observat asaltul de oferte de care avem parte in ultima vreme de la provider-ii de telefonie si servicii conexe. Ma refer la campania de promovare a cartelei Frog (lansata de Ogilvy Romania) care contine panouri, ad-uri la metrou, spot TV, aparitii la o emisiune despre care se stie deja ca e aproape o fabrica de product placement si nu m-ar mira sa vad vreo executie neconventionala in curand, daca nu exista deja. Acum, reluandu-mi locul in scaunul meu de consumator pretentios, ma gandesc serios de ce-mi trezeste broasca protagonista a campaniei Frog atata indiferenta. Serios, mi-e atat de indiferenta incat nu ma pot hotari daca asta-i un lucru bun sau rau. Asa ca am preluat din popor o tehnica numai buna pentru luat decizii: lista de pro si contra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Sectiune


Comentarii

Mircea Seicaru
acum 13 ani
De fiecare data cand am vazut acest outdoor, primul lucru care mi-a venit in minte a fost faptul ca, mai ales la Cosmote, taxarea la secunda face ca minutul sa coste mai mult decat 60 de secunde. Al doilea lucru care ma amuza este linia de text mic din contractele Cosmote, in care se spune ca la prima secunda de convorbire se taxeaza direct 3, 5 sau 7 minute (in functie de numarul de minute gratiute continute). Deci da - pentru ei ora nu are doar 60 de minute, iar minutul se plateste mai mult decat 60 de secunde.

Personal, oricat de bine plasata a fost reclama, am fost amuzat, dar nici pe departe tentat sa accesez site-ul mentionat acolo. Desigur, exista destule persoane entuziasmate de aceste prezentari, mai exact targetul cu gandire adolescentina (indiferent de varsta) pe care-l loveste in plin acest tip de reclama.

In concluzie: este o reclama plasata foarte bine, exact pe genul de client pe care l-au castigat si campaniile de la Cartela Vodafone.

Mihaela Bara
acum 13 ani
cand am vazut prima data ad-ul cu frog mi-am adus aminte de niste desene animate cu o broasca care avea un picior inghetat (din cate imi aduc aminte)..si totusi..e cea mai aiuria campanie cosmote..parerea mea. :)
Madalina Constantin
acum 13 ani
Campania a facut o mare greseala! Se acuza intr-un mod evident de misogism. Sa nu uitam ca suntem oameni, ca fiecare toate aceste noi produse ne influenteaza viata in maniera in care avem sau nu nevoie de ele si bineinteles astfel le transpunem in realitatea in care traim. Frog a uitat "detaliul" ca inafara de oameni,unele dintre noi suntem FEMEI. Iar statisticile vorbesc...o mare parte din aceasta categorie a trait neplacuta experienta de a fi inselata de catre partener cel putin o data in viata.

Ei bine, eu sunt de parere ca femeia care a trecut prin asa ceva...nu o sa cumpere NICIODATA cartela care sprijina OUT LOUD infidelitatea barbatilor. Plus ca solidaritatea s-a dovedit a fi o calitate care caracterizeaza sexul frumos.

In concluzie, campania este una spectaculoasa, aproape prea impacta si cu tente agasante, probabil si cu o cifra de lansare maricica..dar din pacate a omis amanunte ce le-ar putea compromite vanzarile la care presupun ca aspira.

Marius E
acum 13 ani
Ogilvy se ocupa in general de campaniile Cosmote?
vali mihalcea
acum 13 ani
Indiferent ce vrea sa spuna campania lor, ideea e ca se fac remarcati si auziti. Atata timp cat se vorbeste despre ei, si-au atins scopul. Cat despre misoginism, nu cred ca are vreo influenta aspectul asta asupra targetului lor. Replica despre prietene este memorabila. Cred ca adolescentii vor fi atrasi de ei. Nu-mi place ca nu prezinta ceva concret. Nu stii ce ti se ofera. Si oricat ar fi, cred ca furnizorii actuali deja au o gama de clienti fideli, care nu mai pleaca sa testeze alte oferte, macar din comoditate.
Ciprian Nicu Fediuc
acum 13 ani
am vazut prin brasov chiar niste fete imbracate in culorile broscutei si cu un fel de cadru de televizor, bineinteles cu broscuta frog prezenta undeva intr-un colt..nu stiu ce insemna practic campania pt ca nu am vazut-o in desfasurare.. oricum, ce pot zice e ca fetele respective se invarteau mai mult in jurul scolilor..deci e clar ca asta e nisa pe care se bazeaza..


Branded


Related