How to win an Effie: sfaturi de scriere a studiului de caz de la Victor Stroe

In cadrul seminarului "How to win an Effie", care a avut loc ieri la sediul IAA si la care au participat peste 20 de planneri si accounti, Victor Stroe (Strategic Planning Director, Leo Burnett) a sustinut prezentarea "De la autor la jurat", in cadrul careia a oferit sfaturi pentru scrierea unui studiu de caz care merita sa castige la Effie, avand la baza si experienta plannerului care a scris si a coordonat studii de caz premiate, dar si cea de membru al juriului Effie, din care a facut parte in 2010.

In a doua parte a prezentarii, Victor a exemplificat cele prezentate cu studiul de caz al campaniei de lansare Doncafe Mixes, care a fost premiata in 2009 cu Gold in categoria „New product or service introduction”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Festivaluri

SectiuneBranded


Related